Informace pro studenty Univerzity Hradec Králové
Studenti Univerzity Hradec Králové pro dotované stravování musí dodat potvrzení o studiu pro každý akademický rok zvlášť. Jinak je účet zablokovaný.
Volné obědy bez registrace pro každého
Snídaně: chléb, housky, máslo - porce, Koláč, kakao, čaj bylinný s meduňkou
Alergeny: 01 01a 03 07
Polévka: Polévka z cizrmy, Ovocný mošt, čaj citron a zázvor
Alergeny: 01 01a 09 12
Oběd 1: Rybí file na kmíně, brambory m.m., citron, tvarohový krém s kakaem
Alergeny: 01 01a 04 07
Volných: 0 kusů
Oběd 2: Špecle se zelím a uzeným masem, ovoce
Alergeny: 01 03
Volných: 15 kusů
Oběd 3: Bulgureto se zeleninou a žampiony, salát kunovjanka
Alergeny: 01 07 09
Volných: 5 kusů
Dieta: Rybí file na kmíně, brambory m.m., citron, tvarohový krém s kakaem
Alergeny: 01 01a 04 07
Oběd bezlep: Rybí file na kmíně, brambory m.m., citron, tvarohový krém s kakaem
Alergeny: 01 01a 04 07
Večeře: Pizza s šunkou, sýrem, kukuřicí a kečupem, studený nápoj
Alergeny: 01 01a 03 07
Večeře bezl: Pizza s šunkou, sýrem, kukuřicí a kečupem, studený nápoj
Alergeny: 01 01a 03 07
Časy výdeje
Snídaně
Po - Pá 6:00 - 8:00
- západní výdejna
Obědy
Po - Pá 11:15 - 14:30(13:30*)
*prázdniny
Večeře
Po - Čt 17:00 - 18:00
- východní výdejna
Studenti Univerzity Hradec Králové pro dotované stravování musí dodat potvrzení o studiu pro každý akademický rok zvlášť. Jinak je účet zablokovaný.
OD 25.8.2025 PLATÍ NOVÝ ZPŮSOB OBJEDNÁVÁNÍ OBĚDŮ:
prostřednictvím burzy obědů Objednávky je možné zadávat až na měsíc, nejpozději však do 12:00 hod. předchozího pracovního dne. Objednání a odhlášení stravy v den výdeje je možné pouze prostřednictvím burzy obědů přes www.strava.cz.
NABÍZÍME PRO VEŘEJNOST SNÍDANĚ, OBĚDY A VEČEŘE.
Nenacházíte Váš oblíbený pokrm v jídelníčku, něco nebylo v pořádku, kontaktujte nás:
Projekt - Snížení energetické náročnosti je spolufinancován:
Školní jídelna, Hradec Králové, Hradecká 1219 je příspěvkovou organizací Královéhradeckého kraje
Veškerý kontakt se zákazníky včetně škol
Veronika Kostelecká, Iveta Chlupová
Zásobovač: Jiřina Zajícová
kontrakty s dodavateli, objednávka a přejímka zboží
Šéfkuchař: Ladislav Josefi
organizace a kontrola přípravy pokrmů, tvorba jídelního lístku
Správce rozpočtu a hlavní účetní: Světlana Hrivňáková
rozpočet, hlavní účetní
Účetní: Ladislava Netušilová
účetnictví, evidence majetku, archivace, hlavní pokladna
Mzdový účetní: Martin Šrámek
vyhotovení platů, odvody z platů, veškerá statistika vycházející
KONTAKTNÍ CENTRUM
otevírací doba:
10:00 – 14:00 - dny školního vyučování